VOORMALIGE STUDIO’S

De voormalige televisie studio's

Adres
Pazzanistraat 19-23

Bekijk hier de plattegrond , informatiesheet en inschrijfformulier.

Westergas is op zoek naar nieuwe huurders om een prachtig en innoverend Cultuurdorp binnen Amsterdam te creëren. Een belangrijke schakel hiervan is de nieuwe bestemming voor de ruimte van voormalige televisie studio’s. Deze indrukwekkende ruimte van ruim 1300 m2 biedt enorm veel mogelijkheden voor nieuwe innovatieve concepten en komt voor lange termijn beschikbaar. Deze ruimte is te combineren met unit 9 en 10.

De ruimte heeft een eigen hoofdentree aan de Pazzanistraat, ook wel de Kunst en Cultuurstraat van Westergas, en een achteringang aan de Polonceaukade. De unit bevindt zich in het hart van het Cultuurdorp. De ruimte wordt casco opgeleverd, zodat je hem kunt inrichten zoals je wilt. Je nabije buren zijn Fabrique des Lumières, Cocovin, Cantine de Caron, Troost, het Theater, koffie om de hoek bij de Espressofabriek en Het Ketelhuis. Een deel van deze ruimte is op dit moment in gebruik als horeca locatie.

Voor deze uitzonderlijke locatie zijn we op zoek naar een bestemming die volledig tot zijn recht komt in de Kunst en Cultuurstraat en met deze kernwoorden verbonden is. Musea, ateliers, culturele activiteiten, maatschappelijke voorzieningen; Het zijn zomaar wat ideeën om je in de goede richting te helpen. Helaas is het in deze ruimte niet mogelijk kantoor te houden of detailhandel zoals een winkel.

Heb jij hét creatieve idee wat volledig aansluit bij kunst, cultuur en Westergas? En zou jij graag jouw concept hier vestigen? Laat ons dan weten waarom jij in Cultuurdorp Westergas thuis hoort en vul het inschrijfformulier op deze pagina in. Wellicht wordt deze ruimte de nieuwe thuishaven van jouw bedrijf!

Key Facts

  • Monumentale/industriële ruimte
  • Geheel naar eigen inzicht te verbouwen en in te richten
  • Circa 1.400-2.000 m2 VVO (per begin 2023 mogelijkheid tot uitbreiding m2)
  • Voorjaar 2022 beschikbaar
  • Zelfstandige entree(s)/toegang
  • Vrije hoogten, tot 6m+
  • Huurprijs vanaf € 280,- per m2 per jaar

Locatie

Klik hier om te zien wie er nog meer op WESTERGAS wonen.