De CLUB

De CLUB – ‘not your ordinary kids club’

Westergas lanceert De CLUB. Toffe, spannende en educatieve workshops met elke week een verrassende samenwerking met kunstenaars, (fashion) designers, fotografen en inspirerende Amsterdammers. Ook worden er speciale activiteiten georganiseerd bij evenementen op het terrein zoals UNSEEN, Cinekid en Christies.

De locaties van De CLUB wisselen, maar zijn altijd op het Westergas terrein. Naast de artiesten waar we mee werken is er professionele begeleiding aanwezig, dus heb jij tijd voor iets anders. De kinderen worden ontvangen met limonade en iets lekkers. Een workshop van 1,5 uur kost €15,- Hier kun je kaartjes kopen voor De CLUB.

Er vinden 2 shifts plaats:
1e shift: 13.30u tot 15.00u
2e shift: 15.30u tot 17.00u

Het programma is met heel veel liefde en passie in elkaar gezet.

WORKSHOPS VAN De CLUB – SEPTEMBER

WOENSDAG 4 SEPT - DE CLUB X VICKY MIRAGE

Pose & Express!

Leer hoe je jezelf kan transformeren van de allerbeste in het vak. We gaan de catwalk op met dragqueen Vicky Mirage. Je leert grimeren, stileren en flaneren. Helemaal zijn wie je wil zijn. Strike a pose!
Tickets

WOENSDAG 11 SEPT - DE CLUB X BEN DE BOEF

Tattoo's & Tekenen in de Boevenclub

We nemen de kinderen mee in de wereld van tattoo’s, waar een spannende cultuur aan ten grondslag ligt. De Wester Wijnfabriek wordt omgetoverd tot de boevenclub. Terwijl je kind een coole plak-tattoo ontwerpt, duik jij het terras op. Who’s joining you?
Tickets

WOENSDAG 18 SEPT - DE CLUB X NIKI MILIONI

Mode Maken Met Niki

Pak een oud t-shirt, een jurk met scheur of spijkerbroek met moddervlek. Niki gaat je leren hoe je van iets ouds iets vet cools maakt waarmee je kan shinen op het schoolplein.
Tickets

WOENSDAG 25 SEPT - DE CLUB X MERIJN KAVELAARS

Schilderen en dansen, dansen en schilderen

Je gaat schilderen met je hele lichaam. Merijn leert je de kunst van de vrije expressie; schoenen uit, muziek aan, pak je kwast en begin maar met spetteren!
Tickets

EXTRA! ZATERDAG 21 SEPTEMBER - DE CLUB X UNSEEN

Tour door Bastiaan Bosma en Mick Johan

Tijdens deze tour ga je kijken naar kunst met Mick en Bas. Is iets mooi, vies, eng, lelijk of grappig? Ga je verbazen en verwonderen bij UNSEEN.
Tickets

Tot op de Westergasjes Woensdag in De CLUB!