WESTERFÊTE

Flamboyantes! Attention!

Elke eerste vrijdag van de maand openen de locaties van de westergas hun deuren tot in de late uurtjes.
We nodigen je tijdens de donkere wintermaanden uit om te komen borrelen, dineren, flaneren en je soms eventjes uit je comfort zone te laten trekken. En.. Dit alles met een hoge dosis vrijdagse gezelligheid. Maar liefst veertien locaties van de Westergas doen mee.
Alle deuren staan open en overal is een speciaal programma met overheerlijke, gezellige, spannende creatieve, muzikale en culinaire uitspattingen.

WesterFête, komt dat zien! Dé plek waar je tot in de late uurtjes kunt opwarmen.

Zwarte Liefde x Westergasterras

Bij zwarte liefde staat de liefde voor vinyl voorop. Er wordt dan ook alleen maar met zwart goud gedraaid. Naast heerlijke funk, soul, hip-hop, disco en R&B is er ook een heus platenmarktje waar je door de oude en nieuwe platen kunt snuffelen.

Bar Kantoor

Op 1 november is het World Vegan Day. Daarom nodigen we iedereen uit om een vegan 3-gangen-menu én een vegan cocktail bij ons te komen proberen voor maar € 30* Alleen een liquid dinner? Wij toveren de lekkerste vegan drankjes voor je op de bar. En als je toch wilt snacken, kies vandaag dan eens voor onze speciale vegan snacks. Wij zorgen voor een fijne DJ, gezellige borrelsfeer en dus de perfecte start van je weekend.

RAINAIRAI

Een nomadische ontdekkingsreis van muziek, entertainment en eten.

Radio Radio

Ga los op een warme mix van techno, disco en house… Red Light Radio residents Roel de Boer & Abel Minnée bundelen de krachten bij Radio Radio om hun warme mix te draaien van elektronische vondsten, vage disco en obscure house – zoals ze dat deze zomer ook zo goed deden op Dekmantel.

Brouwerij Troost

Troost Westergas geeft de regie vanaf 22:00 over aan de jongens en meiden van Many Møre om de brewpup. Zij staan altijd garant voor een feestje zullen de brewpub omtoveren tot pompende, dansende brewCLUB! Toch zin in wat anders? We hebben je! Op de vide hosten we een silent disco voor je dosis vieze hits en melige dansjes en om te zorgen dat je niet alleen naar huis hoeft hosten de lovely Ladyboys de hele avond live-Tinder-sessies! Drinken, dansen, flirten, flaneren, gek doen maar vooral ook heel erg gezellig.

Tony’s Chocolonely

Kom een gezellige kop warme chocolademelk drinken bij TC.

Wester WijnFabriek

Ontdek de kleinste club van Amsterdam… La Fête du Vin!

TonTon Club

Speciaal voor WesterFête een bijzonder menu! Volwassenen worden bij de TonTon Club weer kind met het grote aanbod aan retro games in combinatie met speciaalbier en burgers.

Pacific

‘Día de Muertos’ is een Mexicaanse feestdag die volledig in het teken staat van het vieren van het leven en waarbij de doden worden geëerd, en speciaal voor deze eerste editie van WesterFête eert Pacific deze dag door het hosten van Los Paja Brava! Los Paja Brava is een explosieve groep muzikanten met een eclectische achtergrond die gaat van klassieke muziek tot jazz, gedefinieerd als “The Mighty Mighty Freakandela Distropica”. Met hun opzwepende ritmes, energie en extreem goede vibes hebben ze al menig poppodium en festivals zoals Paaspop en Lowlands Festival op z’n kop gezet.

Eerste editie:
Vrijdag 1 November
18:00 – Laat
Gratis Entree

Bisous,
Westergas, Brouwerij Troost, Radio Radio, Pacific Amsterdam, Raïnaraï, Tony’s Chocolonely, Westergasterras, Mediacafé Amsterdam Westergasfabriek, de TonTon Club, Bar Kantoor, Wester Wijnfabriek, Conscious Hotel Westerpark & Mossel & Gin.