WESTERFÊTE

Flamboyantes! Attention!

Elke eerste vrijdag van de maand openen de locaties van de westergas hun deuren tot in de late uurtjes.
We nodigen je tijdens de donkere wintermaanden uit om te komen borrelen, dineren, flaneren en je soms eventjes uit je comfort zone te laten trekken. En.. Dit alles met een hoge dosis vrijdagse gezelligheid. Maar liefst veertien locaties van de Westergas doen mee.
Alle deuren staan open en overal is een speciaal programma met overheerlijke, gezellige, spannende creatieve, muzikale en culinaire uitspattingen.

WesterFête, komt dat zien! Dé plek waar je tot in de late uurtjes kunt opwarmen.

Programma

Dinner | 6PM-10PM
Celebrate World Vegan Day at Bar Kantoor
Nomadic pleasure at Raïnaraï
Pacific
Mossel & Gin
TonTon Club
WestergasTerras Pizza’s at Radio Radio (8PM)

Drinks & Cocktails | 6PM – 3AM
Tony’s Hot Choco (4PM-6PM)
WestergasTerras
Brouwerij Troost
TonTon Club
Pacific
Bar Kantoor
Mossel & Gin

Fun Stuff | 7PM – 3AM
Retro gaming at TonTon Club (7PM)
Vinyl night market at WestergasTerras (8PM)
Amsterdam’s smallest club: Fête du Vin (8PM)
Live Tinder at Brouwerij Troost (10PM)
Sing along at TonTon Club (10PM)
Mossel & Gin Party: Below Sea Level (10:30PM)

Dancing | 8PM – Very Late
Zwarte Liefde x WestergasTerras (8PM)
Amsterdam’s smallest club: Fête du Vin (8PM)
Brewclub by Brouwerij Troost hosted by Many Møre (10PM)
Radio Radio Presents: Roel de Boer & Abel Minnée | Red Light Radio (10PM)
Below Sea Level Party at Mossel & Gin (10.30PM)
Dia de Muertos at Pacific: Live music van Los Paja Brava (11PM)

Zwarte Liefde x Westergasterras
Bij zwarte liefde staat de liefde voor vinyl voorop. Er wordt dan ook alleen maar met zwart goud gedraaid. Naast heerlijke funk, soul, hip-hop, disco en R&B is er ook een heus platenmarktje waar je door de oude en nieuwe platen kunt snuffelen.

Bar Kantoor
Op 1 november is het World Vegan Day. Daarom nodigen we iedereen uit om een vegan 3-gangen-menu én een vegan cocktail bij ons te komen proberen voor maar € 30* Alleen een liquid dinner? Wij toveren de lekkerste vegan drankjes voor je op de bar. En als je toch wilt snacken, kies vandaag dan eens voor onze speciale vegan snacks. Wij zorgen voor een fijne DJ, gezellige borrelsfeer en dus de perfecte start van je weekend.

RAINAIRAI
Een nomadische ontdekkingsreis van muziek, entertainment en eten.

Radio Radio
Ga los op een warme mix van techno, disco en house… Red Light Radio residents Roel de Boer & Abel Minnée bundelen de krachten bij Radio Radio om hun warme mix te draaien van elektronische vondsten, vage disco en obscure house – zoals ze dat deze zomer ook zo goed deden op Dekmantel.

Mossel & Gin
Kom dansen en sjansen in een heus onderwaterfestijn!

Brouwerij Troost
Troost Westergas geeft de regie vanaf 22:00 over aan de jongens en meiden van Many Møre om de brewpup. Zij staan altijd garant voor een feestje en zullen de brewpub omtoveren tot pompende, dansende brewCLUB! Toch zin in wat anders? We hebben je:

Silent Disco
Met een koptelefoon op je kop, is een feestje altijd top! Vanaf 23:00 kan in je in Brouwerij Troost op de vide losgaan met een mini Silent Disco. Dj Rodney Williams en D-Borro knallen met de heerlijkste hitjes, je weet wel, die nummers die je wel vaker tegenkomt in een Silent Disco. Aka gegarandeerd feest. Haal je koptelefoon op bij de garderobe.

Live Tinder
Als baken van de ongemakkelijke maar vooral van vele succesvolle eerste dates, gaat Brouwerij Troost nog een stapje verder: LIVE TINDEREN. Ja ja, het kan. Trek je (vrij)gezellige vrienden en vriendinnen mee en meld ze aan bij de Matchmakers! De eerste date wordt volledig voor je geregeld. Mocht het niet lukken, no worries er zijn dan nog tienduizend andere mogelijkheden in het leven. Maar je krijgt hoe dan ook voor de troost, een biertje van Troost 😉

Tony’s Chocolonely
Kom een gezellige kop warme chocolademelk drinken bij TC.

Wester WijnFabriek
Ontdek de kleinste club van Amsterdam… La Fête du Vin!

TonTon Club
Speciaal voor WesterFête een bijzonder menu! Volwassenen worden bij de TonTon Club weer kind met het grote aanbod aan retro games in combinatie met speciaalbier en burgers en sing-a-long!

Pacific
‘Día de Muertos’ is een Mexicaanse feestdag die volledig in het teken staat van het vieren van het leven en waarbij de doden worden geëerd, en speciaal voor deze eerste editie van WesterFête eert Pacific deze dag door het hosten van Los Paja Brava! Los Paja Brava is een explosieve groep muzikanten met een eclectische achtergrond die gaat van klassieke muziek tot jazz, gedefinieerd als “The Mighty Mighty Freakandela Distropica”. Met hun opzwepende ritmes, energie en extreem goede vibes hebben ze al menig poppodium en festivals zoals Paaspop en Lowlands Festival op z’n kop gezet.

Eerste editie:
Vrijdag 1 November
18:00 – Laat
Gratis Entree

Bisous,
Westergas, Brouwerij Troost, Radio Radio, Pacific Amsterdam, Raïnaraï, Tony’s Chocolonely, Westergasterras, Mediacafé Amsterdam Westergasfabriek, de TonTon Club, Bar Kantoor, Wester Wijnfabriek, Conscious Hotel Westerpark & Mossel & Gin.