GASHOUDER

Trots van de Westergas

Denk je aan Westergas, dan denk je aan de Gashouder. Iedereen die ooit een evenement bezocht in deze stenen kolos, vergeet dat nooit meer.

De ronde, industriële binnenruimte met zijn imposante dak ademt een grootsheid, die je nergens anders in de stad ervaart. Met een oppervlakte van 2500 m2 en een hoogte van 14,5 meter is het één van de meest indrukwekkende locaties van Amsterdam.

De Gashouder is bij uitstek de locatie voor bijzondere beurzen, grote presentaties, feesten en live shows. Wie net iets verder zoekt dan de gebruikelijke beurshal, is hier aan het juiste adres.

De plek heeft een indrukwekkende staat van dienst. Evenementen die er oa. plaats vonden: Edisons (Nederlandse pop awards), KingPins (denim beurs), Awakenings (dance evenement), The Next Web (tech beurs), Unseen (contemporaire fotografiebeurs) en het Holland Festival (voor internationale podiumkunsten).

Wat de Gashouder nog leuker maakt, is het Leidinghuisje, dat er aan vast gebouwd is. Deze ruimte leent zich uitstekend als green room, VIP ruimte of vergaderzaaltje – in combinatie met of los van de Gashouder.

Bekijk hier onze inspiratiepagina van de Gashouder.

Event organiseren bij Westergas?

Westergas biedt zich aan als verhuurder, partnerlocatie of volledige conceptontwikkelaar voor events. Samen bepalen we wat het beste past bij jouw evenement.

Verhuurder
Zijn we verhuurder, dan worden de locaties casco opgeleverd aan jou als huurder. In dit geval ontvang je van ons de sleutel en kun je volledig je eigen gang gaan.

Partnerlocatie
Zijn we partnerlocatie, dan kijken we samen waar we elkaar kunnen versterken. Wij kunnen ondersteunen in productie, marketing en communicatie, creatieve doorvertaling van je concept, catering of technische ondersteuning. Dankzij onze jarenlange internationale ervaring in de evenementenindustrie kan ons team een passend voorstel maken voor iedere organisatie.

Volledige conceptontwikkelaar
Westergas organiseert ook eigen events en ontwikkelt in overleg volledige concepten voor andere partijen.

Groen als missie
Evenementen hebben altijd een impact op hun omgeving en ons klimaat. Wij geloven dat deze zo klein mogelijk gemaakt kan worden. Samen met onze partners willen we graag bijdragen aan duurzamere evenementen en een groenere wereld.

Van een sustainability event manager tot duurzame leveranciers, van groene stroomvoorziening tot waste management – wij bieden graag ondersteuning op het vlak van verduurzaming.

Voor meer informatie, ons account team zit voor je klaar:
events@westergas.nl of bel ons: 020 – 586 07 11