Gashouder

Trots van Westergas

Facts
2538m2 | 1100-3500 p.
Adres
Klönneplein 1 1014 DD Amsterdam

Over de Gashouder Amsterdam 

De iconische, ronde Gashouder is dé perfecte match als je op zoek bent naar een monumentale evenementenlocatie met een rauwe en industriële charme voor een groot event.

Deze industriële locatie ademt een grootsheid die je op geen enkele evenementenlocatie in Amsterdam ervaart. Met een oppervlakte van 2500 m2 en een hoogte van 14,5 meter biedt de Gashouder een indrukwekkende backdrop voor een beurs, seminar of congres, maar ook voor presentaties en live shows.

De Gashouder, van oorsprong een voorraadtank, is één van de meest indrukwekkende gebouwen die Amsterdam kent. Wil jij hier een evenement organiseren en alvast de sfeer proeven? Bekijk onze Pinterest inspiratiepagina van de Gashouder.

Grote events die jou voorgingen:

  • Edisons (Nederlandse pop awards)
  • KingPins (denim beurs)
  • Awakenings (dance evenement)
  • The Next Web (tech beurs)
  • Unseen (contemporaire fotografiebeurs) 
  • Het Holland Festival (voor internationale podiumkunsten).

Wil je meer weten over de Gashouder en ontdekken of deze locatie een goede fit is voor jouw event? Vraag dan geheel vrijblijvend de offerte aan!

Events@westergas.nl 

Benieuwd naar andere evenementenlocaties op Westergas? Bekijk ze hier:

Westergas biedt locatieverhuur en helpt graag als partner het beste uit jouw evenement te halen. Daarbij ondersteunen we uiteraard ook in facilitaire voorzieningen. Lees meer over de diensten van Westergas onder de afbeeldingen.

Event organiseren bij Westergas?

Onze diensten: Meer dan een locatie
Bij Westergas kun je niet alleen onze locatie huren – je hebt ook ons ervaren team ter beschikking. Wij geloven dat ieder evenement maatwerk verdient. We bepalen samen met jou met welke diensten je het beste uit jouw event haalt. Of dat nu verhuur, facilitaire ondersteuning of productie is. Bekijk hieronder wat wij voor jou kunnen betekenen!

Westergas als verhuurder
Dienen wij als locatieverhuur? Dan leveren we de locaties casco op aan jou als huurder. Je ontvangt van ons de sleutel en kunt volledig je eigen gang gaan. Laat je creativiteit de vrije loop!

Westergas als partner
Zoek je een partner in crime? Ons team heeft jarenlange, internationale ervaring in de evenementenindustrie en staat klaar om samen een geweldig event neer te zetten. Wij fungeren als productiebedrijf, helpen met de marketing- en communicatie, verzorgen catering of bieden technische ondersteuning. We horen graag jouw wensen om een passend voorstel op te stellen.

Groene missie
Evenementen hebben altijd een impact op hun omgeving en ons klimaat. Als een van Amsterdams groene harten vinden wij dat dit effect zo klein mogelijk moet zijn. Samen met onze partners zetten wij ons constant in voor duurzamere evenementen en zo voor een groenere wereld.

Zo hebben de overstap naar LED-verlichting en de isolatie van onze evenementenlocaties reeds tot significante energiebesparingen geleid. Lees er hier meer over onze duurzame initiatieven.

Van een sustainability event manager tot duurzame leveranciers, van groene stroomvoorziening tot waste management – onze missie betekent dat wij er ook alles aan doen om jouw evenement zo duurzaam mogelijk te maken.

Het cultuurpark Westergas vervult talloze wensen! Lees meer over ons, de geschiedenis en hoe onze bijzondere ontmoetingsplekken zijn ontstaan.

Wil je meer informatie ontvangen? Ons team zit voor je klaar. Mail naar events@westergas.nl of bel op 020-586 07 10

Map terrein