MACHINEGEBOUW

Rauwe romantiek in een intieme sfeer

Alles wat de Westergas typeert, komt in het Machinegebouw samen. Met haar rauwe architectuur, houten plafonds en dramatische lichtinval is dit charmante pand even ontzagwekkend als ontwapenend.

Met haar in-house productiekantoor, wijdse ingang en zijruimte (ook wel De Kapel genoemd) heeft het Machinegebouw een veelzijdig karakter.

Zoek je een inspirerende plek voor presentaties, diners, kunstexposities of een bruiloft in een rauwe maar romantische setting tot zo’n 265 personen? Dan is het Machinegebouw de plek voor jou. Ingebouwd licht en geluid maken de locatie ook nog eens plug ’n play.

Bekijk hier onze Pinterest inspiratiepagina van het Machinegebouw.

Event organiseren bij Westergas?

Westergas biedt zich aan als verhuurder, partnerlocatie of volledige conceptontwikkelaar voor events. Samen bepalen we wat het beste past bij jouw evenement.

Verhuurder
Zijn we verhuurder, dan worden de locaties casco opgeleverd aan jou als huurder. In dit geval ontvang je van ons de sleutel en kun je volledig je eigen gang gaan.

Partnerlocatie
Zijn we partnerlocatie, dan kijken we samen waar we elkaar kunnen versterken. Wij kunnen ondersteunen in productie, marketing en communicatie, creatieve doorvertaling van je concept, catering of technische ondersteuning. Dankzij onze jarenlange internationale ervaring in de evenementenindustrie kan ons team een passend voorstel maken voor iedere organisatie.

Volledige conceptontwikkelaar
Westergas organiseert ook eigen events en ontwikkelt in overleg volledige concepten voor andere partijen.

Groen als missie
Evenementen hebben altijd een impact op hun omgeving en ons klimaat. Wij geloven dat deze zo klein mogelijk gemaakt kan worden. Samen met onze partners willen we graag bijdragen aan duurzamere evenementen en een groenere wereld.

Van een sustainability event manager tot duurzame leveranciers, van groene stroomvoorziening tot waste management – wij bieden graag ondersteuning op het vlak van verduurzaming.

Voor meer informatie, ons account team zit voor je klaar:
events@westergas.nl of bel ons: 020 – 586 07 11