Meterhuisje

Het pittoreske landhuis

Facts
Oppervlakte - 71m2
Adres
Pazzanistraat 6 - 1014 DD - Amsterdam

Een event organiseren in het Meterhuisje
Midden in de bruisende Pazzanistraat pronkt ons pittoreske Meterhuisje. Dit losstaande landhuisje bevindt zich tussen Cantine de Caron en het Ketelhuis en is een droomplek voor intieme events en pop-ups.

Het huisje lijkt van buiten klein en knus, maar heeft nog verrassend veel ruimte dankzij de praktische indeling met een ruime vide en het hoge koepelvormige plafond. De ruimte kan naar wens worden ingericht en is perfect geschikt voor bijvoorbeeld kunsttentoonstellingen, merkactivaties, maar ook lezingen, borrels en een intiem diner.

De capaciteit van deze locatie is 49 personen en de oppervlakte ruim 70m2. De minimale huurperiode is 1 maand. Bij huur van het Meterhuisje kan je ook gebruik maken van de voortuin en de meubels die hier aanwezig zijn. Mail voor meer info en prijzen naar events@westergas.nl.

Westergas biedt locatieverhuur en helpt graag als partner het beste uit jouw evenement te halen. Daarbij ondersteunen we uiteraard ook in facilitaire voorzieningen. Lees meer over de diensten van Westergas onder de afbeeldingen. 

Event organiseren bij Westergas?

Onze diensten: Meer dan een locatie
Bij Westergas kun je niet alleen onze locatie huren – je hebt ook ons ervaren team ter beschikking. Wij geloven dat ieder evenement maatwerk verdient. We bepalen samen met jou met welke diensten je het beste uit jouw event haalt. Of dat nu verhuur, facilitaire ondersteuning of productie is. Bekijk hieronder wat wij voor jou kunnen betekenen!

Westergas als verhuurder
Dienen wij als locatieverhuur? Dan leveren we de locaties casco op aan jou als huurder. Je ontvangt van ons de sleutel en kunt volledig je eigen gang gaan. Laat je creativiteit de vrije loop!

Westergas als partner
Zoek je een partner in crime? Ons team heeft jarenlange, internationale ervaring in de evenementenindustrie en staat klaar om samen een geweldig event neer te zetten. Wij fungeren als productiebedrijf, helpen met de marketing- en communicatie, verzorgen catering of bieden technische ondersteuning. We horen graag jouw wensen om een passend voorstel op te stellen.

Groene missie
Evenementen hebben altijd een impact op hun omgeving en ons klimaat. Als een van Amsterdams groene harten vinden wij dat dit effect zo klein mogelijk moet zijn. Samen met onze partners zetten wij ons constant in voor duurzamere evenementen en zo voor een groenere wereld.

Zo hebben de overstap naar LED-verlichting en de isolatie van onze evenementenlocaties reeds tot significante energiebesparingen geleid. Lees er hier meer over onze duurzame initiatieven.

Van een sustainability event manager tot duurzame leveranciers, van groene stroomvoorziening tot waste management – onze missie betekent dat wij er ook alles aan doen om jouw evenement zo duurzaam mogelijk te maken.

Het cultuurpark Westergas vervult talloze wensen! Lees meer over ons, de geschiedenis en hoe onze bijzondere ontmoetingsplekken zijn ontstaan.

Wil je meer informatie ontvangen? Ons team zit voor je klaar. Mail naar events@westergas.nl of bel op 020 – 586 07 10