WERKKAMER

Stoer, sfeervol en karakteristiek

Als je de Werkkamer binnenloopt, voelt het net of je in de woonkamer van de Westergas bent. Het is een elegante ruimte, smaakvol ingericht door onze in-house styliste, met prachtige design meubels en oog voor detail.

Behalve mooi is de Werkkamer ook praktisch. De ruimte leent zich in het bijzonder voor vergaderingen, trainingen, break-outsessies, workshops – of tijdens grote evenementen als productiekantoor of perscentrum.

Daarnaast is de Werkkamer (de naam zegt het natuurlijk al) perfect als tijdelijke werkruimte.

De locatie is bereikbaar via het WestergasTheater, maar heeft een eigen opgang. Een combinatie van de twee ruimten is dus ook mogelijk. Meubilair, eigen keuken en flatscreen zijn standaard aanwezig.

Bekijk hier onze Pinterest inspiratiepagina van de Werkkamer.

Event organiseren bij Westergas?

Westergas biedt zich aan als verhuurder, partnerlocatie of volledige conceptontwikkelaar voor events. Samen bepalen we wat het beste past bij jouw evenement.

Verhuurder
Zijn we verhuurder, dan worden de locaties casco opgeleverd aan jou als huurder. In dit geval ontvang je van ons de sleutel en kun je volledig je eigen gang gaan.

Partnerlocatie
Zijn we partnerlocatie, dan kijken we samen waar we elkaar kunnen versterken. Wij kunnen ondersteunen in productie, marketing en communicatie, creatieve doorvertaling van je concept, catering of technische ondersteuning. Dankzij onze jarenlange internationale ervaring in de evenementenindustrie kan ons team een passend voorstel maken voor iedere organisatie.

Volledige conceptontwikkelaar
Westergas organiseert ook eigen events en ontwikkelt in overleg volledige concepten voor andere partijen.

Groen als missie
Evenementen hebben altijd een impact op hun omgeving en ons klimaat. Wij geloven dat deze zo klein mogelijk gemaakt kan worden. Samen met onze partners willen we graag bijdragen aan duurzamere evenementen en een groenere wereld.

Van een sustainability event manager tot duurzame leveranciers, van groene stroomvoorziening tot waste management – wij bieden graag ondersteuning op het vlak van verduurzaming.

Voor meer informatie, ons account team zit voor je klaar:
events@westergas.nl of bel ons: 020 – 586 07 11