WESTERGASTHEATER

Hypermodern met een vleug nostalgie

Wat dit gebouw zo opmerkelijk maakt, is de hoe naadloos de originele ramen en dakspanten en de prachtige, hoge nok aansluiten bij de hypermoderne architectuur van de (box in box) zaal – compleet uitgerust met een state of the art theaterinrichting.

Het WestergasTheater is bij uitstek een plek voor theatervoorstellingen, congressen, feesten en diners. De begane grond heeft een houten vloer en de zaal is voorzien van een inschuifbare tribune en flexibele zijwanden.

Je kunt die zijwanden zelfs zo ver uitschuiven, dat de zaal en foyer één grote ruimte worden. Veelzijdig en van alle gemakken voorzien is het Westergastheater een prachtige nieuwe aanwinst voor het terrein.

In het theater bevindt zich ook de Werkkamer, die perfect als green room, VIP-ruimte of vergaderzaal kan dienen – in combinatie met, óf los van het WestergasTheater.

Bekijk hier de sfeer van het WestergasTheater.

 

Event organiseren bij Westergas?

Westergas biedt zich aan als verhuurder, partnerlocatie of volledige conceptontwikkelaar voor events. Samen bepalen we wat het beste past bij jouw evenement.

Verhuurder
Zijn we verhuurder, dan worden de locaties casco opgeleverd aan jou als huurder. In dit geval ontvang je van ons de sleutel en kun je volledig je eigen gang gaan.

Partnerlocatie
Zijn we partnerlocatie, dan kijken we samen waar we elkaar kunnen versterken. Wij kunnen ondersteunen in productie, marketing en communicatie, creatieve doorvertaling van je concept, catering of technische ondersteuning. Dankzij onze jarenlange internationale ervaring in de evenementenindustrie kan ons team een passend voorstel maken voor iedere organisatie.

Volledige conceptontwikkelaar
Westergas organiseert ook eigen events en ontwikkelt in overleg volledige concepten voor andere partijen.

Groen als missie
Evenementen hebben altijd een impact op hun omgeving en ons klimaat. Wij geloven dat deze zo klein mogelijk gemaakt kan worden. Samen met onze partners willen we graag bijdragen aan duurzamere evenementen en een groenere wereld.

Van een sustainability event manager tot duurzame leveranciers, van groene stroomvoorziening tot waste management – wij bieden graag ondersteuning op het vlak van verduurzaming.

Voor meer informatie, ons account team zit voor je klaar:
events@westergas.nl of bel ons: 020 – 586 07 11