ZUIVERINGSHAL WEST

Kloppend hart van de fabriek

Wanneer je door de lange, statige Zuiveringshal met zijn verweerde muren en reusachtige plafonds loopt, voel je meteen dat dit het kloppend hart van Westergas is.

Na de Gashouder is dit de grootste ruimte van het terrein. Maar liefst 1500 mensen kunnen er terecht voor seminars, diners, modeshows of bedrijfspresentaties.

Niet voor niets is dit de vaste stek voor toonaangevende evenementen als Christie’s (expositie en veiling), Cinekid Festival, Barber Society en The World Press Photo Awards.

Helemaal handig: de hal kan worden gesplitst, waardoor je meerdere programma onderdelen kunt laten plaatsvinden in hetzelfde gebouw.

Bekijk hier onze inspiratiepagina van de Zuiveringshal West.

Event organiseren bij Westergas?

Westergas biedt zich aan als verhuurder, partnerlocatie of volledige conceptontwikkelaar voor events. Samen bepalen we wat het beste past bij jouw evenement.

Verhuurder
Zijn we verhuurder, dan worden de locaties casco opgeleverd aan jou als huurder. In dit geval ontvang je van ons de sleutel en kun je volledig je eigen gang gaan.

Partnerlocatie
Zijn we partnerlocatie, dan kijken we samen waar we elkaar kunnen versterken. Wij kunnen ondersteunen in productie, marketing en communicatie, creatieve doorvertaling van je concept, catering of technische ondersteuning. Dankzij onze jarenlange internationale ervaring in de evenementenindustrie kan ons team een passend voorstel maken voor iedere organisatie.

Volledige conceptontwikkelaar
Westergas organiseert ook eigen events en ontwikkelt in overleg volledige concepten voor andere partijen.

Groen als missie
Evenementen hebben altijd een impact op hun omgeving en ons klimaat. Wij geloven dat deze zo klein mogelijk gemaakt kan worden. Samen met onze partners willen we graag bijdragen aan duurzamere evenementen en een groenere wereld.

Van een sustainability event manager tot duurzame leveranciers, van groene stroomvoorziening tot waste management – wij bieden graag ondersteuning op het vlak van verduurzaming.

Voor meer informatie, ons account team zit voor je klaar:
events@westergas.nl of bel ons: 020 – 586 07 11