Westergasjes Woensdag

Papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en verzorgers opgelet!
Elke woensdag zijn kinderen de Koning op de Westergas.
Wees welkom op onze Westergasjes Woensdag; de dag dat er altijd wat te doen is.

Westergasjes is er voor alle kinderen tussen de 4 en 10 jaar, terwijl jullie achterover mogen leunen op het terras. ‘For the Little AND Not-So-Little ones.’


HET HELE TERREIN DOET MEE

Zo is er De CLUB, all-day-long pannenkoekenfeest bij De Bakkerswinkel en IJscuypje heeft een speciaal Westergasjes IJsje, yummie! Pacific wordt omgedoopt tot Petit Pacific waar wisselende menu’tjes worden geserveerd. Het Ketelhuis zet de kleurtafel klaar én draait de nieuwste kinderfilms. Bar Kantoor Junior organiseert creatieve knutsel en frutsel workshops onder leiding van Tante Lien en de Wester Wijnfabriek serveert voor de ouders een lekkere versnapering op het terras. Did someone say wine?

De CLUB – ‘not your ordinary kids club’

Westergas lanceert De CLUB. Toffe, spannende en educatieve workshops met elke week een verrassende samenwerking met kunstenaars, (fashion) designers, fotografen en inspirerende Amsterdammers. Ook worden er speciale activiteiten georganiseerd bij evenementen op het terrein zoals UNSEEN, Cinekid en Christies. Zie onderaan alle workshops van De CLUB in september.

De Bakkerswinkel

De Bakkerswinkel gaat elke woensdagmiddag pannenkoeken bakken. Een kinderpannenkoek, met kleine brownie en een glaasje sap voor € 7,50. Check hier alle info.

IJscuypje

Op een woensdag waar kinderen de koning zijn hoort een speciaal ijsje. Bij IJscuypje kan je terecht voor een Westergasjes IJsje. Kom proeven!

Petit Pacific 

Een wisselend Westergasjes menu voor grote en kleine kinderen, kruip lekker bij de haard of op schuif aan op het terras.
Reserveer hier

Het Ketelhuis

De fijnste bioscoop van de stad, waar elke woensdag de lunchtafel met een speciaal kindermenu klaar staat en waar de kleurtafel wacht op de kinderen. Elke woensdag draait en speciaal samengesteld Westergasjes programma met de nieuwste kinderfilms. Check hier het laatste nieuws. Deze films passeren binnenkort de revue:

Jim Button en de stad van de draken , Angry Birds 2 (2D NL), Playmobil de Film (2D NL), Juf Roos, Mijn bijzonder rare week met Tess, Thomas de Stoomlocomotief

Bar | Kantoor Junior

Vanaf september gaat in ‘The Library Room’ de kinderprogrammering van Bar Kantoor Junior weer van start: creatieve workshops voor kids vanaf 5 jaar, onder begeleiding van Tante Lien. De Juniors worden een uur lang vermaakt terwijl de Seniors kunnen ontspannen (of juist nog even wat werk voor elkaar krijgen) in het restaurant. In september wordt gestart met een workshop-serie met als thema ‘Goochelen met fantasie’.

Elke woensdagmiddag van 15:00 – 16:00 in Bar Kantoor. Schrijf je hier in. Als je je junior voor het hele blok inschrijft kost het €10 per kind per les.

 

WORKSHOPS VAN De CLUB

De CLUB is een initiatief van Westergas: elke woensdag twee (dezelfde) workshops. De locaties van De CLUB wisselen, maar zijn altijd op het Westergas terrein. Naast de artiesten waar we mee werken is er professionele begeleiding aanwezig. De kinderen worden ontvangen met limonade en iets lekkers.
Het programma is met heel veel liefde en passie in elkaar gezet.

De CLUB SEPTEMBER

Woensdag 4 sept
De CLUB x VICKY MIRAGE: Pose & Express! 

Woensdag 11 sept
De CLUB X BEN DE BOEF: Tattoo’s & Tekenen in de Boevenclub

Woensdag 18 sept
De CLUB x NIKI MILIONI: Mode Maken Met Niki

Woensdag 25 sept
De CLUB X MERIJN KAVELAARS: Schilderen en dansen, dansen en schilderen

EXTRA! Zaterdag 21 september
De CLUB X UNSEEN: Tour door Bastiaan Bosma en Mick Johan

Check hier meer info over de workshops van De CLUB.

Tot snel op de Westergasjes Woensdag!