Westergasjes Woensdag

Papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en verzorgers opgelet!
Elke woensdag zijn kinderen de Koning op de Westergas.
Wees welkom op onze Westergasjes Woensdag; de dag dat er altijd wat te doen is.

Westergasjes is er voor alle kinderen tussen de 4 en 10 jaar, terwijl jullie achterover mogen leunen op het terras. ‘For the Little AND Not-So-Little ones.’


HET HELE TERREIN DOET MEE

Zo is er Westergasjes Workshops, all-day-long pannenkoekenfeest bij De Bakkerswinkel en IJscuypje heeft een speciaal Westergasjes IJsje, yummie! Pacific wordt omgedoopt tot Petit Pacific waar wisselende menu’tjes worden geserveerd. Het Ketelhuis zet de kleurtafel klaar én draait de nieuwste kinderfilms. Bar Kantoor Junior organiseert creatieve knutsel en frutsel workshops onder leiding van Tante Lien en de Wester Wijnfabriek serveert voor de ouders een lekkere versnapering op het terras. Did someone say wine?

Westergasjes Workshops – ‘not your ordinary kids workshop’

Westergas lanceert Westergasjes Workshops. Toffe, spannende en educatieve workshops met elke week een verrassende samenwerking met kunstenaars, (fashion) designers, fotografen en inspirerende Amsterdammers. Ook worden er speciale activiteiten georganiseerd bij evenementen op het terrein zoals Cinekid en Christies. Zie onderaan alle workshops van Westergasjes Workshops in oktober.

De Bakkerswinkel

De Bakkerswinkel gaat elke woensdagmiddag pannenkoeken bakken. Een kinderpannenkoek, met kleine brownie en een glaasje sap voor € 7,50. Check hier alle info.

IJscuypje

Op een woensdag waar kinderen de koning zijn hoort een speciaal ijsje. Bij IJscuypje kan je terecht voor een Westergasjes IJsje. Kom proeven!

Petit Pacific 

Een wisselend Westergasjes menu voor grote en kleine kinderen, kruip lekker bij de haard of op schuif aan op het terras.
Reserveer hier

Het Ketelhuis

De fijnste bioscoop van de stad, waar elke woensdag de lunchtafel met een speciaal kindermenu klaar staat en waar de kleur- en knutseltafel wacht op de kinderen. Elke woensdag draait en speciaal samengesteld Westergasjes programma met de nieuwste kinderfilms. Check hier het laatste nieuws. Deze films passeren binnenkort de revue:

Jim Button en de stad van de draken , Angry Birds 2 (2D NL), Playmobil de Film (2D NL), Juf Roos, Mijn bijzonder rare week met Tess, Thomas de Stoomlocomotief

Bar | Kantoor Junior

Vanaf september gaat in ‘The Library Room’ de kinderprogrammering van Bar Kantoor Junior weer van start: creatieve workshops voor kids vanaf 5 jaar, onder begeleiding van Tante Lien. De Juniors worden een uur lang vermaakt terwijl de Seniors kunnen ontspannen (of juist nog even wat werk voor elkaar krijgen) in het restaurant. In september wordt gestart met een workshop-serie met als thema ‘Goochelen met fantasie’.

Elke woensdagmiddag van 15:00 – 16:00 in Bar Kantoor. Schrijf je hier in. Als je je junior voor het hele blok inschrijft kost het €10 per kind per les.

 

WORKSHOPS VAN WESTERGASJES WORKSHOPS

Westergasjes Workshops is een initiatief van Westergas: elke woensdag een leuke kinder workshop. De locaties van Westergasjes Workshops wisselen, maar zijn altijd op het Westergas terrein. Naast de artiesten waar we mee werken is er professionele begeleiding aanwezig. De kinderen worden ontvangen met limonade en iets lekkers.
Het programma is met heel veel liefde en passie in elkaar gezet.

Westergasjes Workshops OKTOBER

Woensdag 6 nov
Westergasjes Workshops: Ontdek je alter ego

Woensdag 13 nov
Westergasjes Workshops: Rappen

Woensdag 20 nov
Westergasjes Workshops: Bouw je eigen talisman

Woensdag 27 nov
Westergasjes Workshops: Je eigen videoclip maken

Check hier meer info over de workshops van Westergasjes Workshops.

Tot snel op de Westergasjes Woensdag!