WESTERGASJES

Not Your Ordinary Kids Club

Papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en verzorgers opgelet!
Elke woensdag zijn kinderen de Koning op de Westergas.
Wees welkom op onze Westergasjes Woensdag; de dag dat er altijd wat te doen is.

Westergasjes is er voor alle nieuwsgierige, ondernemende, avontuurlijke, creatieve kinderen (lees: alle kinderen) die graag iets bjizonders willen leren. Elke week bieden wij verassende workshops aan voor kinderen tussen de 4 en 9 jaar oud. De workshops worden gegeven door verschillende artiesten en kunstenaars. Van drag queens tot tattoo artists; je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben er een workshop over! Vanaf 4 maart zijn jullie weer welkom op de woensdagmiddag!

PROGRAMMA MAART

4 MAART: PRINT DESIGN MET NIKI MILIONI

Niki Milioni is modeontwerper en bedenker van Mode Doen: een lesprogramma waarin jonge kinderen leren op een nieuwe manier met mode en kleding om te gaan. Tijdens deze workshop gaan we samen met Niki onze eigen prints ontwerpen en kleding (of tassen, paraplu’s, hondenjasjes alles mag…) bedrukken! Neem dus zelf iets mee wat je met een toffe print zou willen opfrissen!

Tickets

11 MAART: (KICK) BOXLES MET BOOGIELAND

Kickboxen: juist als je niet stoer bent! Vanuit dit uitgangspunt biedt Boogieland uit Amsterdam Noord kinderen boxlessen aan. Ze werken met ervaren trainers aan het zelfvertrouwen en uithoudingsvermogen voor kinderen. Daarbij leren ze zichzelf en elkaar te respecteren binnen- en buiten de ring. Bij Westergasjes komen ze een coole workshop geven. Een buitenkansje dus voor de kinderen in Amsterdam West en omstreken!

Tickets

18 MAART: PORTRET SCHILDEREN MET TESSEL BRAAM

Tessel is beeldend kunstenaar en theatervormgever. Ze werkt vooral met olieverf en houtskool en laat zich inspireren door geometrische vormen en de natuur. Tessel gaat ons op een speels manier leren naar onszelf te kijken. Daaruit komt een bijzonder zelfportret…

Tickets

VERDERE INFORMATIE

Wanneer?
Elke woensdagmiddag (vanaf 4 maart) op de Westergas

Tijden?
Workshop 1 (voor kinderen tussen 4 en 6 jaar oud) 13:30 – 15:00
Workshop 2 (voor kinderen tussen 7 en 9 jaar oud) 15:30 – 17:00

Wat kost het?
€15.00 inc. administratiekosten

Tickets

De workshops duren 1.5 uur, genoeg tijd voor ouders of verzorgers om even een boodschap te doen, wat te werken, of heerlijk een kopje koffie te drinken ergens op het Westergas!