CORONA (COVID-19)

update 24 maart

Als internationale evenementen accommodatie volgen wij de ontwikkelingen rond het coronavirus uiteraard op de voet en hierbij zijn de adviezen van RIVM en GGD voor ons voortdurend leidend geweest voor het maken van beslissingen. Dit betekent dan ook dat wij  per direct de nieuwe maatregelen van de overheid opvolgen, ter voorkoming van het verder verspreiden van het COVID-19 coronavirus. Het welzijn en veiligheid van alle betrokkenen staan voor ons voorop.

Dat betekent dat er een aantal evenementen op het Westergas terrein geen doorgang kunnen vinden op de data waarop zij stonden gepland stonden tot en met 01 juni. 

Er zal de komende dagen in overleg met de organisatoren van deze evenementen bepaald worden of deze verplaatst kunnen worden. Via de (social media)kanalen van de evenementen zelf vindt u de laatste informatie.

Op ons  terrein zijn ook alle eet- en drinkgelegenheden gesloten vanaf zondag 15 maart tot en met maandag 01 juni.

Voor iedereen heeft het besluit van de overheid grote gevolgen. Wij nemen onze verantwoordelijkheid om de kans op verdere verspreiding van het virus te minimaliseren. Afstand is het belangrijkste en wij willen iedereen dan ook vragen om waar mogelijk afstand van elkaar te houden.
Zorg goed voor uzelf, maar ook voor andere. Spread love not the disease