LEIDINGHUISJE

Verborgen parel met eigenzinnig karakter

In de twee halfronde uitbouwen van de imposante Gashouder vind je het intiemere – maar daarom niet minder tot de verbeelding sprekende – Leidinghuisje.

De Nederlandse ontwerper Piet Hein Eek maakte van deze op zichzelf al bijzondere ruimte een unieke plek, waar historische machinerie en architectuur samensmelten met modern minimalisme.

Deze innemende locatie leent zich uitstekend voor inspirerende vergaderingen of brainstorms, bewogen borrels of privé diners. In combinatie met een event in de Gashouder is het dé plek voor een green room of een VIP ruimte.

Met haar eigen entree kan het Leidinghuisje ook perfect dienen als privé-vertrek voor twee – bijvoorbeeld als luxe hotelsuite bij speciale gelegenheden, met een eigen opgang naar de Gashouder.

Bekijk hier onze Pinterest inspiratiepagina van het Leidinghuisje.

Event organiseren bij Westergas?

Westergas biedt zich aan als verhuurder, partnerlocatie of volledige conceptontwikkelaar voor events. Samen bepalen we wat het beste past bij jouw evenement.

Verhuurder
Zijn we verhuurder, dan worden de locaties casco opgeleverd aan jou als huurder. In dit geval ontvang je van ons de sleutel en kun je volledig je eigen gang gaan.

Partnerlocatie
Zijn we partnerlocatie, dan kijken we samen waar we elkaar kunnen versterken. Wij kunnen ondersteunen in productie, marketing en communicatie, creatieve doorvertaling van je concept, catering of technische ondersteuning. Dankzij onze jarenlange internationale ervaring in de evenementenindustrie kan ons team een passend voorstel maken voor iedere organisatie.

Volledige conceptontwikkelaar
Westergas organiseert ook eigen events en ontwikkelt in overleg volledige concepten voor andere partijen.

Groen als missie
Evenementen hebben altijd een impact op hun omgeving en ons klimaat. Wij geloven dat deze zo klein mogelijk gemaakt kan worden. Samen met onze partners willen we graag bijdragen aan duurzamere evenementen en een groenere wereld.

Van een sustainability event manager tot duurzame leveranciers, van groene stroomvoorziening tot waste management – wij bieden graag ondersteuning op het vlak van verduurzaming.

Voor meer informatie, ons account team zit voor je klaar:
events@westergas.nl of bel ons: 020 – 586 07 11