TRANSFORMATORHUIS

Industriële kracht

Het Transformatorhuis is met zijn smalle, hooggeplaatste ramen en houten dakconstructie een even intieme als imponerende ruimte.

Met daglicht dient deze prachtplek als bijzondere beurslocatie, maar met gesloten luiken of in de nacht kun je er ook een knallend feest geven tot 800 gasten.

In deze multifunctionele ruimte is van alles denkbaar: een diner aan ronde tafels, een modeshow met lange catwalk, een feest met knallend decor en kunstinstallaties. Niets is hier te gek.

De ruimte is bovendien hoog en praktisch ingedeeld, wat haar ook uitermate geschikt maakt voor productpresentaties van grote objecten. In combinatie met de Gashouder kan het Transformatorhuis ook dienen als bijzondere break-out ruimte.

Bekijk hier onze inspiratiepagina van het Transformatorhuis.

Event organiseren bij Westergas?

Westergas biedt zich aan als verhuurder, partnerlocatie of volledige conceptontwikkelaar voor events. Samen bepalen we wat het beste past bij jouw evenement.

Verhuurder
Zijn we verhuurder, dan worden de locaties casco opgeleverd aan jou als huurder. In dit geval ontvang je van ons de sleutel en kun je volledig je eigen gang gaan.

Partnerlocatie
Zijn we partnerlocatie, dan kijken we samen waar we elkaar kunnen versterken. Wij kunnen ondersteunen in productie, marketing en communicatie, creatieve doorvertaling van je concept, catering of technische ondersteuning. Dankzij onze jarenlange internationale ervaring in de evenementenindustrie kan ons team een passend voorstel maken voor iedere organisatie.

Volledige conceptontwikkelaar
Westergas organiseert ook eigen events en ontwikkelt in overleg volledige concepten voor andere partijen.

Groen als missie
Evenementen hebben altijd een impact op hun omgeving en ons klimaat. Wij geloven dat deze zo klein mogelijk gemaakt kan worden. Samen met onze partners willen we graag bijdragen aan duurzamere evenementen en een groenere wereld.

Van een sustainability event manager tot duurzame leveranciers, van groene stroomvoorziening tot waste management – wij bieden graag ondersteuning op het vlak van verduurzaming.

Voor meer informatie, ons account team zit voor je klaar:
events@westergas.nl of bel ons: 020 – 586 07 11