1,5 METER EVENEMENTEN

Westergas biedt veel mogelijkheden

Je evenement is weer mogelijk bij ons op Westergas, uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. De afgelopen weken hebben wij er alles aan gedaan om samen met onze professionele partners in de voorzorgsmaatregelen te voorzien en de ideale opstellingen te bekijken.

Wij hebben grote locaties waar van alles mogelijk is, niet alleen fysiek, maar ook digitaal. Natuurlijk denken wij hierbij graag met je mee en onze prefered partners kunnen aan alle wensen voldoen die nodig zijn om je event ‘Corona Proef’ te maken.

COVID-PROOF CASES

Rond de Tafel. 

Een waar Michelinsterren-festijn is neergestreken in onze enorme Gashouder. Rond de Tafel is het grootste 1,5m restaurant van Nederland waar 5 verschillende sterrenchef’s hun eigen keuken verruilen voor deze bijzondere culinaire ervaring.

Unfair™

Normaliter is Unfair een kunstveiling. Maar als reactie op de annulering door corona bedachten zij Unfair™: een tijdelijk museum. In onze zeer ruime Zuiveringshal kunnen bezoekers in alle rust èn in een speciaal ontwikkeld tentoonstellingsontwerp van 1.200 m2 genieten van nieuwe kunst.

Grand Caron

Het bekende Petit Caron kon vanwege de 1,5m maatregel niet doorgaan op eigen locatie.  Dus de karakteristieke familie Caron startte voor de zomermaanden, het succesvolle pop-up restaurant ‘Grand Caron’ in ons Machinegebouw.

Table For two 

The Food Line-up was één van de eerste die met een creatieve oplossing kwam. Table for Two: dineren voor 2 personen op iconische locaties in Amsterdam, waarvan ons Transformatorhuis er één was. Heerlijk eten, gecombineerd met show en dit alles op gepaste afstand.